Voor bedrijven

More Than Gifts is al 15 jaar dé specialist in relatie- en personeelsgeschenken. Dit jaar bundelen ze de krachten met Het Kersthuis om voor bedrijven uit de regio een uniek en onvergetelijk kerst- of nieuwjaarsfeest neer te zetten.

Een onvergetelijk kerstfeest voor jouw bedrijf

Het Kersthuis 2023 was te gek!
Er kunnen geen tickets meer besteld worden. 

Houd de website en de socials in de gaten voor updates. 

Organiseer dit jaar een uniek kerst- of nieuwjaarsfeest voor jouw bedrijf in Het Kersthuis. Hier vind je de ultieme setting om samen met collega’s terug te blikken op het afgelopen jaar of om nieuwe plannen te smeden voor een succesvol 2024.

Een belangrijk onderdeel van Het Kersthuis is de kerstmarkt, met keuze uit een ruim assortiment aan geschenken met een verhaal. Hier kunnen medewerkers zelf hun kerstcadeau uitzoeken voor een budget dat jij vooraf hebt bepaald. Er is een gezellige Stille Nacht Silent Disco met kerstklassiekers en hits, een curlingbaan, een photobooth om herinneringen te vereeuwigen en uiteraard heeeeeel veel lichtjes, kerstbomen en versieringen.

Met een zakelijke kerstfeest in Het Kersthuis weet je zeker dat je werknemers naar huis gaan met een mooi kerstgevoel en een passend cadeau.

In het kort

  • De zakelijke kerstmarkten zijn van 7 december 2023 t/m 3 januari 2024
  • Er is een mogelijkheid om een tijdslot óf een hele avond te reserveren
  • De Grote Sint-Laurenskerk is een unieke lokatie in Alkmaar
  • Een ruim assortiment aan lokale producten
  • Entertainment genoeg voor een leuke avond
  • Diverse catering mogelijkheden

Mail naar verkoop@morethangifts.nl voor een aanbod op maat!

Vraag een offerte aan

Hoe werkt het?

More Than Gifts is al 15 jaar dé specialist in relatie- en personeelsgeschenken. Dit jaar bundelen ze de krachten met Het Kersthuis om voor bedrijven uit de regio een uniek en onvergetelijk kerst- of nieuwjaarsfeest te organiseren.

Werkwijze

In overleg bepaal je de gewenste datum en tijdstip voor jouw zakelijke kerstevenement. Kies vervolgens het cadeaubudget per werknemer en bepaal het cateringaanbod. Er is entertainment genoeg maar heb je specifieke wensen, zoals een speciaal borreluur of een speciaal diner? We houden van een uitdaging en denken graag met je mee.

Waarom kiezen voor een kerstevenement in Het Kersthuis?

  • Je medewerkers stellen zelf een kerstpakket samen op de kerstmarkt op basis van jouw vooraf bepaalde cadeaubudget – iedereen gaat dus naar huis met een passend cadeau
  • Tegelijkertijd kan er gezellig geborreld worden op een unieke locatie in hartje Alkmaar
  • Met zoveel entertainment wordt het een onvergetelijk feest
  • Geen one-size-fits-all aanpak: we denken graag met je mee.

Mail naar verkoop@morethangifts.nl voor een aanbod op maat!

Vraag een offerte aan

Sneak preview van Het Kersthuis